logo
home over ons producten verpakken contact
Baand 1, 6086 CC Neer
Tel. 0475-510240
Email:peterverpakt@kpnmail.nl
Rabobanknr. 13.57.11.134
K.v.k. Roermond nr. 12040784
BTW nr. NL158285797.B.01
Kisten

Een op maat gemaakte exportkist biedt optimale bescherming tijdens het transport. Bij het ontwerp van kisten houden wij rekening met de vorm en de afmeting van het te vervoeren product, maar ook met de kwetsbaarheid ervan. Met een interieur op maat voorkomen wij schokken en trillen. We houden rekening met de gevoeligheid voor stof, vocht en temperatuurschommelingen.

Hijshoeken, hijsijzers en hijsbalken
Om de handling van zware kisten eenvoudiger te maken, brengen wij desgewenst stalen hijshoeken hijsijzers of –balken aan.

Als elke kilo telt
Kisten gemaakt met een combinatie van een houten raamwerk en Tri-Wall-panelen zijn de oplossing als elke kilo telt. Wij adviseren u graag of deze verpakking geschikt is voor uw product.

Zeewaardige kisten
Soms hebben goederen dusdanige afmetingen dat ze als stukgoed of op een flatrack vervoerd worden. Gaat het transport over zee dan moeten de kisten extra solide zijn. Wij bekleden de kist aan de binnenzijde met een dampdoorlatende folie, zodat vochtige lucht wel naar buiten kan, maar (zee)water niet naar binnen. Natuurlijk dekken we de kisten ook af met een dekzeil. De producten verpakken we met een corrosiewerende folie. Zo worden uw producten optimaal beschermd tijdens het vervoer.
     
Copyright 2015 Steuten industriële Verpakkingen | Disclaimer |